vrijdag

50 tinten grijs..

Wie is er niet bekend met dat 'boek'??

Ik dus! Na vele verhalen en ook het feit dat mijn moeder hem zelfs heeft 'aangeschaft' moet ik er dus toch ook echt maar aan geloven. ( niet tegen haar zeggen maar ze heeft wel "smaak" wat betreft boeken, boeken dan hé! )

Overal op Facebook en twitter kom ik teksten tegen van 'lekker mijn boek 50 tinten grijs induiken vanavond'. of 'wijntje en 50 grijstinten'.

Mijn collega van 22 (vrouw) vertelde mij - met rode oortjes en een glimlach van oor tot oor - dat sinds ze dat boek leest, vaak niet verder dan 3 pagina's komt. Omdat ze dan vriendelijk haar vriend moet verzoeken mee te komen naar de slaapkamer..

Een andere vriendin benoemt het als 'af en toe lekker van bank af glijden' . En nog een noemt het heruitvinden van SM! 

Ik mis iets...  Euhmmmm dat geeft mij reden tot onderzoek.. Alles is beter dan die erin en eruit, en in elk gaatje porno!!

Aangezien ik een paar weekjes ( met hier en daar een fout avondje ) ben gestopt met roken vond ik het wel tijd voor een cadeautje / beloning. En dat gaat dan op de Nonsense manier. Mijn man is namelijk vrij voorspelbaar..

Op een avond kom ik beneden van een heerlijk zonnebankje en zeg tegen vriendlief "schat weet je wat mijn collega vertelde over het boek 50 tinten grijs? "Nou vertel" zegt hij.  Dus ik vertel hem - met een big smile - de verhalen die ik hoor om me heen en haal 'glijden' en 'snel naar de slaapkamer' even goed aan..

En ja hoor daar ligt ie dan op tafel, cadeautje van mijn vriend. 'Want schat' zei manlief,  bij de bieb waren nog ongeveer 100 reserveringen voor ons..

Dus ik denk dat ik deze week niet bereikbaar ben...9 opmerkingen:

 1. Haha veel plezier. Ga je ook laten weten hoe hij echt was. Ik ben namelijk ook nog een van die hem niet heeft gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk geen probleem.. Het zal mij benieuwen of dat echt wat met me doet.. Ben namelijk een 'nuchtere' Fries :P

   Verwijderen
 2. Haha, nou het zal me benieuwen. Ik vond het maar zozo. Zal de andere delen ook nog wel lezen, maar pas als ik door te stapel heen ben die ik nog heb liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je weet toch wel dat het 3 delen zijn?
  Bij elkaar 1446 pagina's...
  Dat is 482 keer de slaapkamer in na 3 pagina's.

  Ik zou niet te snel lezen...
  Denk dat het matras het dan niet volhoud!

  devotion X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Hahahah hij is echt een hit maar de meningen zijn verdeeld hoor!

   Verwijderen
 5. Ik heb het boek in het Engels gelezen, en hoewel het inderdaad erbarmelijk slecht geschreven is sprak het liefdesverhaal me toch aan! Het schijnt overigens dat de Nederlandse vertaling beter is dan het Engelse origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha leuk stuk

  ben benieuwd of het inspiratie heeft opgeleverd ;)

  BeantwoordenVerwijderen