woensdag

Mannen en eten

Hoe mijn man toch altijd van alles kan 'vreten' zonder ook maar een kilo aan te komen heb ik altijd al bijzonder gemeen gevonden. Als ik er al naar kijk zit er een kilo op mijn bips! Maar dat ik nu ook al briefjes moet klaar leggen zodat hij mijn eten voor de volgende dag niet op eet gaat me te ver!!

Ik ben op dit moment aan het dieeten, voor de zoveelste keer en daardoor zeer geobsedeerd door eten! En nee ik heb geen honger... Ik ga bijna dood van dat beetje wat ik mag eten.... En liters water he... Heb ik al verteld hoe ik water haat... Dus neus dicht en zuipen maar 2 en halve liter.

Maar om op manlief terug te komen. Als wij bij zijn mams komen lopen we altijd achter huis langs naar binnen.. Door de keuken en dan naar de woonkamer.. In de keuken daar al raak ik mijn man kwijt. Hij kan namelijk echt niet de koelkast overslaan om te kijken wat mams gemaakt heeft. Om er vervolgens flink van te snaaien voor mijn neus!  En mijn schoonmama staat altijd uren in de keuken. Kan ik echt niet tegenop (niet dat ik dat ook wil).. Gelukkig krijgen wij er geen ruzie om zoals hier!  Of als ik sta te koken, begint hij al te dineren vanuit de pan.. Grrr en geloof me ik sla met dat roer ding. Om me dan vervolgens aan te kijken zoals mijn zoontje van 2 dat kan, maar ik doe toch niks verkeerd mama??

Vandaar dat ik vaak schreeuw als het eten klaar is en de tafel gedekt is... "Kinderen aan tafel, eten is klaar!!"

9 opmerkingen:

 1. Leuk die verleidingen (plaatje is grappig)
  Groetjes Famke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook aan het water ( met citroen )
  Succes en troost je met veel mede-lijders. Twee en een halve liter is trouwens wel veel. Doe die halve er maar af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja is dat weer teveel. Ik word soms een beetje moedeloos van alle berichten op internet. Wat nou wel en wat nou niet moet... Maar het kost mij enigzins moeite het door mijn strot te krijgen..

   Verwijderen
 3. Oh jee, ja die verleidingen zijn vreselijk. Heel veel succes en hatelijke blikken naar partner zijn toegestaan als hij zo nu en dan weer eens niet mee werkt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahah oke.... Maar vind hem stiekem wel lief hoor en ik pak hem wel terug met de hapjes achter slot en grendel hahha

   Verwijderen
 4. hihihi leuke foto :-) en ja t is heel on eerlijk verdeeld, ik wou dta ik zelf ook eens de hup kreeg om eens rigoreus wat aan het teveel aan kilootjes te gaan doen...ik ben een slappeling wat dta ebtreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg he als je man alles kan eten, zonder aan te komen. Ik herken het.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grootste bestanddeel van bier is.... water !! En dan is water opeens veel beter te drinken.

  BeantwoordenVerwijderen