donderdag

Radio, auto's en reklame blokken!

Vanochtend zat ik alweer een uur in de auto, niet normaal een uur! Deze vrouw gaat nog een ervaren chauffeur worden.. Groot rijbewijs maar halen en voor vrachtwagenchauffeuse gaan.. Zie je mij al gaan, nee niet echt hé! Ik een hyperactieve, geïrriteerde muts met teveel pk op de weg…Hmmmm

Maar goed ik heb altijd keihard de radio aan.. Dit maal Sky radio.. Normaal ben ik meer van de 100%NL maar ja sinds de slechte radio-ontvangst (FM ether) uitval Smilde & Lopik is het bagger hier. En nu ik vandaag krijg te horen dat mijn favoriete DJ niet werkt bij RTV Noord –alleen vandaag, godzijdank! - dus dan maar Sky radio… Als je in het noorden woont, moet je maar eens goed rond loeren naar zwarte Renault Cliotjes. En als je daar een klein blond vrouwtje in ziet zitten wat heel hard mee schreeuwt met de radio, dat zal ik zijn J.

Vanochtend vertelde het reclame blok dingen waarvan mijn haren rechtovereind ging staan. Het begon met weekend. Vrouw bestaat 5 jaar en meiden als je wilt weten ‘hoe de Nederlandse man over ons denkt’ moet je hem gaan kopen. Als je dat wilt.. Wat moet ik daar nou mee?? Als er nou stond als je wilt weten hoe jou'n “man” echt over je denkt tja dan zeg KOPEN, KOPEN, KOPEN.. Maar mijn man is Indo! Die vlieger gaat niet op (ofzoiets). En daarnaast weet ik wel hoe de ‘Nederlandse man’ over ons denkt.. Iets in de trant van het heeft 2 benen en een… U snapt?!

En daarna kwam Prenetal met de ‘Mama Mazzeldagen” Sinds wanneer is het ‘mazzel’ als je een kind krijgt. Een tijdrovende klus zullen ze bedoelen… (oke wel een groot wonder, maar mazzel?) Oké, nou zeur ik wel een beetje hé… Maar ja dat krijg je van een uur in de auto zitten midden in de spits!

Wat nog erger is hier (op werk) kan ik alleen Qmusic fatsoenlijk ontvangen… Ik ga voortaan thuis werken!!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch! even een dagje zeuren! (^.^)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beste Chantal,
  Ik heb paar keer geprobeerd je blog te volgen. Maar ik snap niks van je verhalen.
  Ze zijn eigenlijk zonder onderwerp. Je schijnt voetbalvrouw te zijn. Maar wat is dat? Ben je dat ook als je man bij FC Vlissingen speelt? Wat is eigenlijk je boodschap?

  Ik bezoek in professie Blogs. Dat is mijn beroep.
  Jouw blog is erg uitlokkend. Je suggereert dat er van alles speelt. Maar wat dan precies?
  Ik lees dat je bezig bent met trouwen en moeder zijn. Maar uit jou blog verschijnt voor mij geen toneel van mooie momenten waaruit dit blijkt.

  FF zeuren doe je niet op een blog. Daarin staan nl.

  mooi omschreven momenten die duiden wat er speelt in je leven. Als je wil kan ik je tips geven over een manier van schrijven die jouw rode draad goed neerzetten. Ik heb verschillende mensen daarbij geholpen.

  Jouw blog op dit moment stuurt eigenlijk de boodschap van een heel erg onzeker iemand. Ik weet niet of dit klopt? Maar er zit vast veel meer in jou dan alleen maar trouwen en schuil gaan achter kinderen met een beperking. Zonde van je tijd dat je het alleen maar over auto, blond, voetbal, dochter en trouwen hebt, zonder er wat over te zeggen.....

  wat voor werk doe je eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De anoniemiteit was weg op het moment dat je me Chantal noemde. En aardig bedoelt maar blijf liever mijzelf!

   Verwijderen
 3. ps. ik doe dit anoniem omdat ik meerder favoriete blogs uit jouw lijst ook heb geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen