maandag

Ikke, ikke, ikke en de rest kan..

Stikken, letterlijk!

Wat ben ik een jaren bezig geweest met "wat zal die er wel niet van denken" of "volgens mij vind ze me niet aardig" Ik ben er klaar mee..

Doordat ik eindelijk in rustig vaarwater zit na 30 jaar mensen pleasen..  Kunnen ze allemaal opbokken (weet niet van wie ik die ooit gehoord heb, maar vind 'em briljant!) Vanaf nu af aan maak ik mijzelf gelukkig! Kan dat, ja dat kan!

Dankzij therapie (en ja daar ben ik trots op) kan ik mijn verleden leren begrijpen en beter uiten wat ik zelf wil! En god wat ben ik mijzelf vergeten zeg.. Jong een beperkt kindje, niet RUST kunnen vinden. Nooit echt gedaan waar ik nou echt blij van word..

En de eerste stappen zijn gezet in september ga ik de opleiding schoonheidsspecialiste doen en ik ga werken omdat ik dat nodig heb om een leuke mama thuis te zijn.. En sorry manlief je zult moeten helpen voortaan!

En vrienden en vriendinnetjes, we gaan wat vaker leuke dingen doen. Ben niet alleen mama, huissloof! Ben ook nog een vrouw...

 

Girlpower....

15 opmerkingen:

 1. Goed zo meid, verdien je ook!! Xxx Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou meid goed idee zou iedere vrouw moeten doen! Ennuh als je voor je opleiding "projecten" nodig hebt? Na 4 kinderen 2 katten en hond, ben ik beautytechnisch kansloos!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. respect! heel veel succes gaat je vast lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat je lukken lieverd!! Jij verdient het echt naar alles wat je hebt meegemaakt!! succes en veel plezier :-) Knuffel Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me een heerlijk gevoel geven! Leuk om je tanden in een nieuwe uitdaging te zetten. En schoonheidsspecialiste lijkt me een ideaal beroep om eventueel vanuit huis te beoefenen. Dus makkelijk te combineren en af te stemmen op de kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en aangezien mijn dochter beperkt is, en ik regelmatig 200 km op een dag rijdt voor haar. Moet het daar bij passen :).

   Verwijderen
 6. ps leuke beroepskeuze ;)
  En you go girl !! vind je een topper...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed voor je! En groot gelijk heb je zeker en vast! SUCCES!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed! en heel herkenbaar! ;)
  veel plezier met de opleiding!

  BeantwoordenVerwijderen