Beperkt

Pdd nos en een verstandelijke beperking, en dat is nog niet eens de definitieve diagnose.

Ik weet nog dat ik na een paar maanden dacht, hier klopt iets niet. Ze gaat niet vooruit zoals andere kinderen dat doen. Ze blijft achter. Op een gegeven moment ga je eraan ergeren dat mensen trots zijn op hun kinderen dat ze weer wat ‘nieuws’ hebben geleerd. Er is zoveel twijfel, verdriet en onbegrip bij gemoeid.

Uiteindelijk in de “malle molen” terecht gekomen met onze dochter. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord van bekenden en artsen “ het komt wel goed, niet elk kind is zo snel”. Ik wist diep in mijn hart dat het niet goed kwam en er meer was. Zoveel onderzoeken en zoveel instanties kwamen op onze weg.

Nu bijna 6 jaar oud zit mijn dochter op een ZMLK school en heeft ze nog steeds geen definitieve diagnose gekregen over haar ‘beperking’. En blijft de toekomst erg onzeker. En ik mis een plek waar ik met ‘mede ouders’ kan praten. Er is weinig informatie op internet over dit onderwerp.

Eigenlijk ben ik opzoek naar ouders met hetzelfde verhaal / ervaring. Om van elkaar te leren en begrijpen. Of het nou PDD- Nos, ADD, ODD, ADHD is maakt niet uit. Ben je dat mail me dan!

4 opmerkingen:

  1. ken je de blog van http://www.moederszondergrenzen.blogspot.com/ ? Esther Kant is een vriendin van mij en woont in Lwd en drinkt zo nu en dan koffie met ouders die in een soortgelijke positie zijn als jou. wie weet!
    @jeltine

    BeantwoordenVerwijderen