donderdag

Uitgewoond

Ja, na heel lang wikken en wegen ben ik (voorlopig) uitgewoond! Geen zwangerschappen, onmogelijk diktes, ziekenhuisbezoeken en je benen spreiden voor vreemden!

Als het aan mij ligt, dan blijft het lekker bij deze 2! 

Ik heb de meest mooie lieve kinderen die er zijn.. Helaas ben ik niet alleen en denkt manlief daar anders over. Die heeft het 'perfecte' idee van 4 kinderen.. Wel een hele mooie gedachte hoor, alleen ik ben diegene die ze moet dragen en grootbrengen. En nee ik WIL niet meer.

Voor de mensen die mij kennen (vraag me dit over 5 jaar nog maar eens). En toch denk ik hier wel heel stellig over hoor! Mijn 2 zwangerschappen waren zo zwaar, 2 te vroeg geboren kinderen, morfine infusen, in het ziekenhuis liggen wekenlang.. Allemaal met ontzettend veel liefde gedaan, maar ja ik word ook ouder (grrr, terug draaien, nu!)

Nee geen polonaise meer aan mijn lijf. Ik weeg eindelijk weer een beetje een fatsoenlijk gewicht, met mijn buik denk ik dat het nooit meer goed gaat komen - en daar baal ik heeeeeel erg van- en dat probeer te accepteren. Maar ik ben weer slanker en kan nog even wat jaren genieten van mannen die hun hoofd omdraaien . Tja dat doen ze niet hè, als je zwanger bent?!!

Ik voel me weer sexy, mooi en bovenal mijzelf, mijn tepels worden alleen nog bewonderd door een 35 jarige man en ze leven nog steeds... Het is goed zo, geen broedfabriek meer...

En dat was een enorme moeilijke keuze..Hoe heb jij dat ervaren of hoe kwam jij tot die keuze?
4 opmerkingen:

 1. Haha, grappig stukje. Ik heb altijd bedacht dat ik maar één kind wilde en die heb ik ook. Mijn man echter heeft er nog twee uit zijn vorige huwelijk dus ben ik ook nog stiefloeder van twee dames van inmiddels bijna 18 en 16. Maar voor mij ook de duidelijke keuze het hierbij te laten. En ik heb wat mensen moeten aanhoren die zeiden ja wacht maar dat zeg je nu, je wilt er echt nog wel meer. Nou eh... Nee dus! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het heerlijke genot dat ik ze niet kan krijgen en dat vond mijn ex helemaal niet erg.

  Misschien kan je manlief tevreden stellen met 2 cavia's?

  devotion X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen heeft blijkbaar vroeg of laat zulke discussies. Ik kan je goed begrijpen als je zo'n moeilijke zwangerschappen hebt gehad en dat is nog maar het begin. Eens je die dropjes op de wereld hebt gezet moet er nog voor gezorgd worden en 4 is nog altijd 2X2.
  Ikzelf heb 2 kinderen, ondertussen jongvolwassenen van 21 en 19. Toen de zoon naar de kleuterschool ging bekroop mij het gevoel van nog eentje maar mijn man was het er toen niet mee eens en nu ben ik heel tevreden dat het bij twee is gebleven. Bovendien zijn ze nog steeds twee handen op een buik en dat maakt mij blij.

  BeantwoordenVerwijderen