zaterdag

De Gamma

Dit gebeurde al een tijdje geleden, maar ik wilde dit jullie niet onthouden.

Op een doodgewone door de weekse dag haal ik dochterlief op van school samen met mijn zoontje...

Een paar uur daarvoor had ik het briljante idee gekregen om mijn muur in de achterkamer roze te verven.. (Ja roze!) Na meerdere malen manlief te hebben gevraagd me te helpen heb ik besloten het zelf te doen.. En tja roze past gewoon prachtig bij mijn interieur. Mijn man is het daar niet geheel mee eens.. Maar ach ik moet meer tegen die muur opkijken dan hij en anders had ie maar moeten helpen :P.


Maar goed dochter en zoontjelief in de auto K3 op de radio en op naar de Gamma.. Even schetsen 1 mama, 2 kinderen die tellen voor 10 in een te grote winkel met teveel afleidingen.
  
Dus  mama dacht rechtdoor, snel kiezen, kassa en weg wezen... Die vlieger ging dus niet op! Als je deze mama kent is kiezen een heeeeeeeel lang verhaal.. En dan mijn kroost de een links en de ander de rechterkant op... Zucht!

Terwijl ik aan het kijken ben naar een mooie zachte roze kleur.. Besef ik me dat het wel heel stil is om me heen! Shit waar zijn ze nou weer heen.. Stelletje ****.. Ik loop het gangpad uit en opeens denk ik oja die wc's daar keek ze al steeds na.. Ow nee denk ik en begin te rennen..

En ja hoor het kwaad was al geschiet!! Daar zat "madam" met der broek en onderbroek op de enkels, heerlijk te plassen op een van de showmodel wc's in de Gamma... Shitttt!!! Snel heb ik haar er af getild en gekeken of niemand het zag. Ik zei tegen mijn dochtertje "mama snapt het wel! Maar het mag niet schat" 

Ik heb nog nooit zo snel een winkel verlaten...

Nu maar hopen dat niet een van de medewerkers van de Gamma dit leest..

3 opmerkingen:

 1. *knippert een keer met haar ogen en begint keihard te schaterlachen*

  Geniaal! Dus geen roze muur of ben je later nog een keer, alleen, terug gegaan?

  Liefs,
  Mama Krieltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is roze ondertussen.. Maar even naar de Karwei gegaan i.p.v. Gamma :)

   Verwijderen