zondag

'Holy crap'

Oke ik wil jullie bij voorbaat waarschuwen!

Dit is geen fijne, lieve blog maar gaat over shit, lots of shit! 

 
Lots of shit dus... Tja ik loop al een tijdje met mijn weerstand te lummelen. Gestopt met roken, liters groene thee het wil allemaal niet baten.. En aangezien de bruistabletten me de strot uit komen, toch maar naar de huis arts gegaan. 

Natuurlijk is er al een proces aan vooraf gegaan (ziekenhuis opname en veel artsen gezien). Maar mijn allerbeste huisarts had het briljante idee om mij naar een internist te sturen voor een coloscopie! - tja ik dacht zal wel echo zijn of zo -  Ik zal hem nog een boeketje sturen voor de "fantastische" ervaring...

Mijn darmen doen al vanaf mijn 18e niet wat ik wil. Die leven een compleet eigen leven. Wanneer ik pizza, patat of spaghetti wil eten zijn mijn darmen het daar NIET mee eens! Bij de eerste hap onderga ik een halve bevalling en die eindigt helaas ook met persdrang :). En dat gebeurd op een manier waar je U tegen zegt... PMS is er niks bij!!

Maar goed als je dus 2 koppen koffie neemt en daarna minimaal een half uur op het toilet door brengt wil je wel een Coloscopie. Voor de liefhebber hier ook een filmpje van een Coloscopie  :)... Afgekickt?? Snap ik helemaal..

Gelukkig krijg je een roesje en kan ik me niet herinneren dat mijn 'leuke' arts in mijn kont heeft lopen "wroeten"!!

Het kan nog erger.. Mensen die dit doen.. Google nooit een hoop shit!

Maar uitslag 'prikkelbare darmsyndroom', WTF! Ja dat dus...

4 opmerkingen:

  1. Ondanks de ellende heb je het smeuig weten teomschrijven. Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. idd....Shit happens.....brrrrr. Mooi verteld ! haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OMG sommige mensen op Facebook zijn echt ziek!!! Knap hoe je zo iets vervelends toch op een zo hilarische (sorry, kon mijn giechel niet onderdrukken) manier weet neer te zetten

    BeantwoordenVerwijderen