vrijdag

" Tiepel "
Ja ik heb een geweldige dag gehad zover!

Ten eerste vind ik mijzelf een super goede moeder door mijn kind van 2 al zijn lichaams-delen te laten opnoemen. Je kent dat wel! Begint met neus, mond, oor. Mama's neus etc..

Maar ook zijn 'piemel' komt aan bod. En aangezien mijn hartendiefje nog maar 2 is, gebruikt hij het woord 'TIEPEL'. Komt wellicht door dat papa druk bezig is met het woord tieten? Piemel en Tieten, jawel "Tiepel"! 

Maar toch maar even knap van dat 2 jarige kereltje. Hij wijst ook rustig de 'piemel' van pappa aan.. "Tiepel hè pappa?" Ja zegt papa, die is nog een beetje groter dan die van jou.. Zucht! Bij mama hangt geen 'tiepel' ik zie hem regelmatig kijken, maar de vragen blijven nog uit, gelukkig!

Maar nu loop ik dus vanochtend met mijn hartendiefje in de Albert Heijn en net als we bijna bij de kassa staan, komt er een knappe jongeman aan lopen van een jaartje of 25! Type toyboy en ik zie mijn zoontje denken, en voordat ik hem kan tegen houden staat hij recht voor mister toyboy en grijpt letterlijk in zijn kruis.. Vol trots kijkt hij mij aan en zegt  "tiepel hè mama?" 

Embarrassed

12 opmerkingen:

 1. Oh heerlijk! Ik kan niet wachten tot mijn spruit ook mag leren praten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, hahaha!!! Mijn zoon kneep ooit toen hij nog peutertje was een mevrouw in een nauwe doorgang in haar borsten. Ik had 'm op de arm en hij zat precies op de goede hoogte, haha. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoehahaha, ik ben gelijk mijn spierpijn vergeten, hahahaha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik kreeg spierpijn in mijn kaken van het niet in lachen uitbarsten :)

   Verwijderen
 4. Hahaha heerlijk zo,n kind... Had de reactie van die jongeman wel willen zien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen! Ik heb je genomineerd voor een Liebster Blog Award! Kijk even op http://watbeleeftjosine.blogspot.nl/2012/11/liebster-blog-award.html en zie wat de bedoeling is. Laat je even weten of je mee doet? Groetjes, Josine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk natuurlijk doe ik mee! Alleen dit word wel zondagavond of maandag!

   Thnxx

   Verwijderen
 6. ik heb je award ontvangen hoor bedankt en ik heb je gelinkt.
  dit blogje is btw idd om door de grond te zakken :-D
  grinnik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt wel! Tja heel apart hé die award! Maar vond het initiatief van Josine zo lief!

   Verwijderen