dinsdag

De kerstpakketten dief.


Dit heeft even een inleiding nodig. Iedereen weet dat het met de kerstdagen stressen is ( mits je een week weg boekt, optie voor volgend jaar?? ) Oftewel niet iedereen heeft het hoofd erbij. Ik in ieder geval niet want bij ons komt het er ook nog bij kijken dat we net een huis hebben gekocht. Maar vriendlief slaat alles
J hij werkt op een groep met 12 meiden waarvan hij 1 van de mentoren is of begeleider hoe je het ‘wilt’ noemen.

Nu gebeurde het volgende. Vorige week woensdag kwam manlief thuis met een schitterende fair trade kerstpakket waarvan we onmiddellijk de wijn ‘meester’ maakte. En wat smaakt zo’n gratis wijntje heerlijk!! Maar goed de volgende dag stap ik in de auto - tijd voor 2 auto’s – naar mijn werk. En ik denk nog waarom ligt er nog een kerstpakket in de auto?! Nou zal hij wel voor zijn collega mee hebben genomen ofzo.. Dus ik rijd lekker rustig naar mijn werk.

Donderdagavond komt vriendlief thuis. En die begint te vertellen over hoe leuk zijn kerstfeestje op zijn werk was en wat ie nou weer eens heeft beleefd. 1 van de kerstpakketten is gestolen, verteld mijn schat! Alle dames moesten zich melden en alle kamers zijn van boven tot onder onderzocht op missende ‘items’. Aangezien ik er zelf ook een gezellige kerstavond van had gemaakt, duurde het even voordat ik het me besefte (komt door 3 glaasjes wijn)! Waarop ik overeind kom en zeg ‘bedoel je dat kerspakket wat achter in de auto staat’?! Stilte....  Alsof ik “Hiroshima” had gedropt!!

Boos en gefrustreerd heeft hij de volgende dag naar zijn werk gebeld.. Mijn schat moest met zijn billen bloot voor 12 meiden en zijn collega’s. Jammer dat ik dat gemist heb…

Lachende Nonsense….

(Is nog steeds ubertrots op haar liefste mannetje....!!)

2 opmerkingen:

  1. Hahaha geweldig die moest echt met de billen bloot.

    Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaha........beetje late reaktie van me, maar goed, beter laat dan nooit. En leuk blijft het verhaal toch wel.

    Maar waar ik eigenlijk voor langs kwam, was om jou en de jouwen een heel Gelukkig Nieuwjaar toe te wensen. Dat een groot deel van jullie wensen in vervulling mogen gaan (dan blijft er nog altijd iets te wensen voor al die andere jaren die nog mogen volgen).

    BeantwoordenVerwijderen