maandag

Happy new year!!!

Zo de feestdagen zijn voorbij.. En daar ben ik niet rouwig om..

Ben moe, geleefd en 10 kilo zwaarder.


Het begon allemaal op vrijdag 2 dagen voor 1e kerstdag. Om half 9 had ik mijn dochter afgezet op school, en had ik exact 4 uren om kerstboodschappen te doen. Aangezien mijn werk mijn organisatietalent volledig uitput, ben ik prive bagger. Ik moest ter plekke verzinnen wat ik moest halen. Ik dacht dat ik mooi op tijd zou zijn om 9 uur in de ochtend. Maar daar had me echt zo gigantisch in vergist. Links zag ik 2 oudjes vechten om een kerstbrood,  rechts een moeder met 3 schreeuwende kinderen...Whaaaaa!!!Je kon er echt over de koppen lopen. Uiteindelijk 3 en half uur verder lagen alle boodschappen in de auto voor 6 volwassenen en 2 kinderen voor een gourmet avond. Natuurlijk de boodschappen voor de andere dagen vergeten...Zucht.


Vanuit daar heb ik het huis gepoetst en klaar gemaakt voor een een super avond met mijn kant van de familie. 2e kerstdag ben ik met de kids naar de andere kant geweest uur heen en een uur terug rijden met 2 oververmoeide schreeuwende kinderen in de auto (manlief had geluk, hij mocht werken). Daarna had ik 1 dag om bij te komen om vervolgens de 2 volgende dagen achter een bureau te zitten met geen werk (is zeer vermoeiend geloof me). De gevolgen daarvan zijn dat ik de 30e eerst de hele dag met schoonfamilie heb opgetrokken ( ze zijn 35 jaar getrouwd) om daarna gezellig te borrelen bij een vriendin thuis (chatten over facebook maakt je dag extra leuk), om half 4 nachts thuis te komen met teveel wijn en bier op (waarom altijd nog dat bier?!!) struikelend over mijn zwager en schoonzus ben ik dan toch eindelijk in het juiste bed beland.

Last but not least de dag na mijn borrel oud en nieuw – weer borrels – uber gezellig uitgezeten met vrienden.. Genoten van onze (puber)jongens die een vuurtje voor de deur aan het stoken waren. In een plastic emmer om vervolgens daar de rotjes in te gooien...Zucht ze veranderen nooit! (liever niet het is ook wel erg schattig)..


En nu 2 dagen, 5 flessen wijn, 7 biertjes en teveel eten verder lig ik op de bank en ik kom er niet meer af!

Ook niet voor die goddelijke man die in bad ligt.....

Prinses Nonsense wenst iedereen een gezond, gelukkig en liefdevol jaar toe!!

2 opmerkingen:

 1. Voor jou ook een hele goed 2012 en alles wat wenselijk is.

  Nu eerst maar eens bijkomen...

  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Debby,

  Dankjewel.. En zeker even bijkomen..Nog steeds!!

  BeantwoordenVerwijderen