woensdag

K3, zusjes etc

Zo lekker wakker worden met K3 in de auto. Mijn dochter is er verslaafd aan. Was het niet mijn lieftallige zusje 10 jaar geleden is het nu mijn eigen dochter. K3 het droombed staat ongeveer zo'n 5 keer per dag aan, en zelf in de auto knalt het Oja leeeelee... En mama zingt het hardst mee. Want tja we moeten eerlijk zijn, we worden er echt heel vrolijk van.. Voornamelijk van dat stemmetje van een (bijna) 6 jarig meisje wat vrolijk mee probeert te zingen...

Maar die vrolijk vergaat wel een beetje als er een 'idioot' besluit om eens flink te gaan bumperkleven achter mijn cliooootje. Daar kan ik dus niet tegen he. Snap dat dan!! Ik heb kinderen in de auto. Ik ga geen rare taferelen uithalen om jou er door te laten gaan.. Maar kon het niet laten om hem een lesje te leren en 100 te gaan rijden! Dan maar 15 min later op mijn werk. Of van die "maloten" die op een 80 weg met 100 langs je heen rijden en het net niet halen, waardoor jij hard op de rem moet... Zucht, mannen vaak.

O ja mijn zusje wilde dat ik een stukje over haar schreef, dus bij deze. Lief zusje, ik hou heel veel van je maar mag ik asjeblieft mijn zonnebril terug? Die kost meer dan jij in een paar maanden aan zakgeld krijgt!

Toch vind ik het fantastich dat ik dit soort 'zusjes' dingen heb!!

Grote zus

6 opmerkingen:

 1. Alles wat je boven beschrijft kan ik mij voor de geest halen. Het leuk en hard mee zingen op K3, jij natuurlijk het hardst. De vreselijke 'mannen' die denken dat de hele wereld van hun is, en asociaal weggebruikers worden, omdat ze er waarschijnlijk dagelijks rijden. Dat de tenen ervan krommen, vooral als je een kind in de auto hebt.

  Lief stukje van je zus, met dan wel een boodschap erin verwerkt. Die ze vast vergeet door de lieve woorden.

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja herkenbaar he! Mijn zusje is een enorme schat hoor! Alleen ze wil nog wel eens wat 'lenen' wa tik onwijs schattig vind en haar graag mee mag plagen.. Ze is dan ook nog maar 16!!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke blog.... Mijn kleine moet juist nog helemaal niks hebben van K3, maar die tijd gaan we vast nog wel krijgen. Nog iets te jong waarschijnlijk.
  En die snelwegprobleempjes, daar heb ik ook zo'n hekel aan. Word er af en toe zelfs een betje bangig van met kind in de auto. Mensen doen echt gekke dingen, helaas!!! En vooral heel irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is hij meer in de fase van Bumba? Die jongeman van mij wel (bijna 2). Boekje in de supermarkt met Bumba moet perse mee....

   Verwijderen
 3. Bumperkleven is zo stom! Ik word er onzeker van, met kinderen in de auto. Hier geen K3.

  Wel andere dingen waar ze verzot op zijn. Mijn zoon is gefixeerd op schaken. Je hebt ook schaak-grootmeesters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo schaken, slim kind! Ja hier in Friesland word ook veel geschaakt en wedstrijden gehouden.

   Ik probeer ze te negeren die stomme bumperklevers!

   Verwijderen