dinsdag

Overleden

Tja hij heeft maar 7 jaar dienst gedaan.. En hij heeft veel arbeid verricht maar mijn geliefde Senseo is er mee opgehouden.

Is het niet het feit dat ik geen pads in huis heb dan houdt er ie wel mee op.. Het word me deze week niet gegund om mijn caffeine niveau op peil te houden.

Maar gelukkig heb mijn "vintage" koffie machine nog op zolder en koffie in huis. Je weet wel dat ding dat je alleen met verjaardagen naar beneden haalt vanwege de hoeveelheid koffie. Nou hij staat weer. En potver wat smaak koffie dan weer anders zeg!! Uit onderwetse overwegingen moet hij minstens 3 maanden dienst doen zodat ik kan sparen voor zo'n uberluxe uitvoering van de oude senseo..

Waar het wel bij helpt is het afvallen.. Ik drink gemiddeld 4 a 5 bakjes koffie x 2 klontjes suiker.. Nou je snapt het.. Veel minder suiker! Ook de wijn laat ik al een tijdje staan wat wonderen doet.. En probeer heel veel water te drinken.. Maar lekker nee dat vind ik water niet heel apart...

Na ja deze blog draag ik op aan mijn geliefde Senseo, die naar 7 jaar dienst de 'pijp' uit is.

RIP Senseo xoxo de koffieleut

3 opmerkingen:

 1. Speciaal voor de senseoapparaat . . .

  http://www.youtube.com/watch?v=6bdohpu1ZRA

  Sterkte

  devotion X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd met je senseo, verschil is dat ja ik ben gewone koffie gewend en als ik dan een senseo drink... Jak maar als ik gewend me aan de seo is gewone ook weer vies.
  Ik ben ook even van de koffie af mn maag draait om bij de geur. Ik drink zwart en dat scheelt ook een boel.
  Sterkte met je verlies =)
  Groetjes Famke

  BeantwoordenVerwijderen