donderdag

Kennismaken met de buren!

Oja dat was ik jullie helemaal vergeten te vertellen..

Ik heb het uitgevonden, de ideale manier om kennis te maken met je buren! In mijn geval heeft het heel erg goed uitgepakt.

Vorig weekend was mijn dochtertje niet helemaal fit - zoals de rest van Nederland- . Popje was zo aan het 'blaffen'! En toen ik haar op bed had gedaan, had ik het idee dat ze heel erg benauwd was. En dat schatje heeft het al een keer gepresteerd om € 1,50 in te slikken ( 1 euro munt en 1 van 0,50 ) dat operatief verwijderd moest worden door een KNO arts. De ervaring is er dus.. Ik had er een gek gevoel bij, maar ze ging toch echt gewoon slapen. Dacht gaat wel weer over, even in de gaten houden!

Maar om 6 u in de ochtend zaten manlief en ik recht op in bed, daar stond ze, zo benauwd en zo overstuur. Na een telefoontje met de Dokterswacht, de auto in en op naar het ziekenhuis... In mijn ontzettende goede ervaring met autorijden ( formule 1 is er niks bij ) ik de auto in de achteruit, flink gas en snel naar het ziekenhuis!! Helaas stond de bus van de buren in de weg tussen mij en het ziekenhuis.

Lang tijd om te vloeken had ik niet, kind moest naar ziekenhuis en de buren om 6:15 wakker maken lijkt me ook geen succes!!

Dochter was helemaal in orde toen we bij de dokter aankwamen, godzijdank! Heerst blijkbaar. Mama daarintegen in alle staten.... Hoe vertel ik dit onze nieuwe buren??

Gelukkig was manlief zo ridderlijk om dat voor mij te doen..  Hij loopt naar de buurman en zegt "ik kom je zaterdag even vergallen". Gelukkig kon de buurman er om lachen en nodigde ons uit voor koffie om 20.00 u en dat was nog erg gezellig ook!

10 opmerkingen:

 1. Weer een leuke blog om te lezen, bijzonder dat je (ook) op een beeldende manier kan schrijven. Hierdoor komt het over bij de lezer alsof je er zelf bij geweest bent. Keep on the good writing!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Ik doe mijn best om het gewoon te vertellen hoe ik het heb beleefd als een spannende dag, vol humor achteraf :)

   Verwijderen
  2. Wist je trouwens dat je ook lid kan worden van mijn site? <---- daar :) Jij blogt ook zag ik... Ga even loeren!!!

   Verwijderen
 2. Fijn dat het met dochter gewoon goed is en dat het heerst. Hoe dan ook je hebt kennis met de buren gemaakt. Leuk dat je een geslaagde avond hebt gehad.

  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thnxx Debby.. Hoe gaat het nu met jou? Heb je al bij je nieuwe huisje gekeken?

   Verwijderen
  2. Nee morgen ga ik kijken en kan dan gelijk zeggen of ik hem neem of niet. Tot nu toe is het 99% zeker dat ik hem ga nemen. Jij weet nu wel wat een verhuizing is en hebt het bijna achter de rug, denk ik zo?

   Verder alles wel goed, met plus en min puntje.

   Debby

   Verwijderen
 3. Vrouwen en autorijden.... hihi
  Leuk stukje!!

  BeantwoordenVerwijderen