maandag

Meester Sido

Je kent het wel hè! 

Als mama dan hè.. Dat je in de ochtend de wekker weer veeeeel te vroeg hoort en je moet rennen en vliegen om je kinderen in de kleren te krijgen, er een ontbijt in te schuiven om vervolgens je zelf te vergeten. En uit pure wanhoop trek je een verschoten joggingbroek aan je favoriete slobber trui.. En make- up wat was dat ook alweer!?Oke meiden van af nu af aan NIET meer doen, je weet nooit wat je tegenkomt!!

Dat fenomeen gebeurt mij zo'n 4 van de 5 dagen in de week. Ik bedoel Juf is leuk hoor, maar daar hoef ik me niet mooi voor te maken.. Die is zelf ook niet zo met make-up enzo bezig...

Ik had mijn dochter al eens gehoord over 'meester' dit en dat, dacht andere klas ofzo.

Je voelt hem dus wel al aankomen hè. Ik rennen en vliegen, 2 kinderen in de plooi, in de auto geslingerd en op naar school! Geen make-up, slobber trui, niet flatterende broek en in mijn haar kan een vogel een nestje bouwen! Maar hé wel mijn dochter op tijd op school, een hele prestatie vind ik zelf!

We komen aan bij het lokaal en ik doe mijn best om haar jas uit te trekken en hoor ik zo -heel mannelijk- "dag Senna". Ik kijk nog naar beneden en denk shit, i look like shit.. He hé toch maar hoofd omhoog en me voorstellen. "Hoi mama van Senna" zegt ie, "Ik ben meester Sido". En ik kijk een onvergetelijke knappe vent aan.... Rood, rood, ik voel mijn wangen gaan. "Ik moet gaan Senna, tot vanmiddag, dag meester Sido" en ik smeer hem snel naar buiten.. Zo gênant!

Toen ik om 15.00 u haar weer op kwam halen viel het me op dat alle mama's er wel heel goed uitzagen, inclusief ikzelf..

En ik zei "Hallo meester Sido... " 
3 opmerkingen:

 1. Hahaha geweldig!!!! Ik zie het helemaal voor me. En zo'n meester weet natuurlijk dat ie knap is en dat alle mama's een beetje van slag raken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou deze mama geniet ook wel van het hernieuwde uitzicht op school :).. Daar hebben we tenslotte ogen voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat jullie meester Sido een jaar of 5 geleden stage liep op de school van mijn dochter... soortgelijk effect daar!
  Helma

  BeantwoordenVerwijderen