dinsdag

Rafael en Sylvie

Ik word er knettergek van.. 

Hoe vaak geen stellen uit elkaar? Heel vaak dus.. Laat ze met rust, laat het ze zelf uitzoeken.

Het lijkt wel of dat 'showbizz' koppel het voorbeeld is van de maatschappij. Vergelijk jij daar je huwelijk mee? Zet jij ze op een voetstuk? Ben je helemaal belazerd!! Ik dus niet.. Oke het is wel lekker wijf, maar Rafael is mijn typ niet...

Ik moet er niet aan denken een vrouw van een voetballer te zijn - ow shit , ergens ben ik dat wel - het verhuizen, de media aandacht - oke dat lijkt me nog wel grappig - en er altijd perfect uit zien. Hoe doen ze dat toch??

Zie jij je dat al voor je, altijd lachen voor de camera altijd doen alsof je goeie seks hebt! Doen als of hij netjes het vuilnis elke dag buiten zet? Doen alsof je nooit elkaar de tent uit slaat. Pfff ik zou er een visagist, stylist, minnaar, 4 extra beste vriendinnen en eigen slijterij bij nodig hebben.

Nee hij slaat, zij is alleen maar met haar carrière bezig! Typisch een gevalletje uit elkaar gegroeid.. Happens all time, what's new?? 


Klaagmodus
9 opmerkingen:

 1. Ik denk dat idd ook, net zoals J tr.avolta, kan het iemand boeien of hij nu wel of niet "iets"met mannen doet??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja inderdaad! Ik zou in ieder geval absoluut NIET met ze willen ruilen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog even en ze beginnen te schrijven over het Koninklijk Huis . . .
  Maxima een blauw oog . . .
  Kids lopen er verslonsd bij . . .
  Alex die in een ander paleis gaat wonen . . .

  Misschien dat die 'journalisten' eens bij hun zelf moeten gaan kijken, of hun relatie wel zo goed is, als ze al een relatie hebben.

  devotion X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha geweldig! Ik was al bang dat ik de enige was die hier niet zoveel belangstelling voor had;-). In ieder geval gaan ze niet uit elkaar (als ik het goed begrepen heb) door geldgebrek....dat zie ik momenteel om mij heen nog wel eens, dat gezinnen de crisis niet samen overleven....als de media daar nou nog eens meer aandacht aan zou geven....
  Groet Caro

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk dat ben ik nou helemaal met je eens! Besteed aandacht aan mensen die onder armoede grens leven. Moeten eten van de voedselbank... Lijkt wel alsof ze willen schreeuwen over de crisis maar de gevolgen niet onder ogen willen zien!

   Verwijderen
 5. De spijker op z'n kop... Boeit mij ook totaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen