maandag

De 'ploetermoeder'

Even in de mopper modus..

Na dat ik vandaag heel vroeg ben op gestaan 6.00 u om op tijd 6.45 u in de auto te zitten om op tijd op mijn werk te zijn 7.30. Wat me uiteraard niet gelukt is met de spekgladde wegen en daardoor mij ‘mama de super organiser’ schema helemaal in de war is geraakt, help?!

Om 8.00 kwam ik eindelijk aan op mijn werk. Dat houdt in dat ik nu tot 16.30 moet werken en dat ik pas 18.30 thuis ben. Dan nog de kinderen moet ophalen en eten moet maken..! Niet te vergeten kerst wat drukt op mijn planning. Ik weet echt niet hoe al die werkende moeders ‘het” doen, kinderen, huishouden, sociale verplichtingen en werken.. Ik bombardeer mijzelf echt tot ‘ploetermoeder’!!

Dan heb je ook nog van die mannen die zeggen ‘maar je werkt toch maar 2 dagen’? Waaaattt!! Kill and attack…

En dan natuurlijk niet vergeten de ‘politiek’ wat me behoorlijk irriteert. Wie zei dit ’Ouders moeten meer tijd vrijmaken om hun schoolgaande kinderen beter te begeleiden’ Oja minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs. Ik vraag me dan ook echt af, of we haar ook een spoed cursus kunnen geven ‘Ploetermoeder 2011’! Wanneer had mevrouw Bijsterveldt kinderen, 20 jaar geleden?

Zo dan gaan we nu verder met mijn ‘uitje’ werken..

http://www.voorwerkendemoeders.nl/ Leuk om even naar te kijken!!

3 opmerkingen:

 1. Petje af hoor, moeder zijn, vrouw, huisvrouw, dat alles reilt en zeilt en 2 dagen werken en natuurlijk niet vergeten jezelf zijn.
  Ach laat sommige mannen maar kletsen, daar worden de pantoffels nog voor klaar gezet.

  Debby

  Ps: leuk dat je blogger geworden ben:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja goed he!! Je kan hier zoveel meer doen en het is veel makkelijker om even bij elkaar te gluren..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ha.......bekend verschijnsel, waar ik nu gelukkig minder last van heb.

  BeantwoordenVerwijderen