dinsdag

Vandaag is rood.....

Ik dacht al een paar dagen WOW wat een boobs! En ik voelde me opgezet, moe, duf, half..
Gewoon het gevoel dat je je uit bed moet sleuren, dat alles en iedereen niks anders kan dan aan je hoofd zeuren. Je weet wel de week waarin je je man 'woest' aantrekkelijk vind, maar dat het dan zo'n smeer boel word. De dagen waarin je eigenlijk het liefst je kinderen uitbesteed, in bed ligt met een goed boek en kop thee. Gewoon de “week”.

En vandaag is de dag, dat ik weer eens ben doorgelekt. Daardoor weer een extra was moet draaien of zelf de boel weg kan gooien. Want in dit soort situatie voldoen 'oma's' wijsheden niet.. Gigantisch last van mijn rug heb. De pukkels me om de oren vliegen en chocolade niet aan te slepen is. En als ik niet snel genoeg ben is die reep al verorberd door vriendlief ( en dan vind hij het vreemd dat ie 'dikker' word. Waar ik overigens niks van zie ).

Maar vandaag was ook de dag die ik winkelend door heb gebracht met mijn moeder, en dat maakt een hoop goed! Want ja ik ben zo'n vrouw. Dingen kopen maakt mij blij, net als chocolade en pannenkoeken eten.

Gelukkig hebben mijn kinderen het altijd door als het mama's 'week' is. Na de pannenkoeken zijn ze lief gaan slapen. Schatjes hebben weer punten gescoord. Nu manlief op afstand houden want ze zijn toch echt minimaal cup C!

Nonsense kruipt weer terug in haar Candlelight romannetje....

4 opmerkingen:

 1. En dat wat elke keer maar weer terug komt pffff
  Het is dan niet aan te slepen als oma's wijsheden niet helpen, maar wel weer een rede om te gaan winkelen.

  Nog een paar dagen zit het er weer op;-)

  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig heb ik hier niet zoveel last meer van ha, ha. Dat heb je als je ouder wordt, maar heb jij al eens aan Donquai gedacht? Een fantastisch middel (Chinese wortel in capsule) wat heel goed helpt tegen al die ellende! of teunisbloem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil toch een reactie plaatsen, maar het lukt niet. ;-(

  BeantwoordenVerwijderen