dinsdag

Aangevallen.....

Ik heb even een paar dagen niet geblogd omdat 'plots' mijn Beppe (Oma Overgroot oma) is overleden op 93 jarige leeftijd. Het was een lief, pittig mensje en ze heeft eindelijk rust!

Maar een crematie heeft ook een postief tintje, je ziet familie die je al jaren niet hebt gezien en je kan even bijkletsen. En dan kom je erachter dat mijn moeder verdomd knappe neven heeft.. Sssst niks zeggen maar daar hoor je niet aan te denken op crematie.. Maar ik dacht het wel. En zelf mijn zusje zag ik steeds die kant op kijken hahah Betrapt!

Maar goed ik ben er weer, en je raad nooit wat mij is overkomen. Ik dacht lekker even zonnebanken. Dus kleertjes aan de kant gegooid en bibberend ben ik onder dat ding gekropen - tja ik heb nog zo'n ouderwets ding, 20 min op de buik en 20 min op de rug - Gelukkig werd het naar 5 minuten wat warmer tussen het bed en de zonnebank. Ondertussen heerlijk naar Nick en Simon luisteren. Het heerlijke No Nonsense moment van de dag.Tenmiste dat was het totdat een grote motvlinder mijn rust kwam verstoren en dat voelt raar zal ik je vertellen. Aangevallen door een motvlinder!! Ik heb liggen gillen alsof er een muis over me heen liep en wist niet hoe snel ik tussen de zonnebank en het bed uitmoest komen. Dat arme beestje zal flink geschrokken zijn. Maar ja wie verwacht er nou een motvlinder die steeds tegen het licht op vliegt en daardoor steeds tegen je naakte lijf aan. Bah!

Maar goed de barmhartige Prinses heeft het vlindertje gevangen (met een glas) en het ruim uitgepleurt. Netjes toch?6 opmerkingen:

 1. Gecondoleerd met Beppe.

  en wat een hilarisch avontuur! Mot met een mot hebben onder de zonnebank!!! Hahahaha

  Liefs, M

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn innige deelneming bij het heengaan van je Beppe ...
  heb wel moeten lachen met de knappe neven :o)
  En je mot-avontuur ... ik heb nu niet echt een probleem met motten maar mochten ze zo tegen mijn naakte lichaam zitten opbotsen dan zou ik er toch ook niet zo happig op zijn lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja inderdaad mot met de motvlinder hahahah.. En allemaal dozen om de zonnebank heen..Paniek momentje hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gecondoleerd.

  maarre... was de mot niet bruin genoeg?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Devotion.. Man met simpele humor :) Alles goed met jou?

  BeantwoordenVerwijderen