woensdag

Brrrrrr....

Vanochtend was het weer veel te vroeg…

Mijn telefoon ging al af om 6:15 u vanochtend, en ik had zo slecht geslapen…. Dus met een pruillip ben ik opgestaan en richting de douche gezombied. En die douche heeft me weer heerlijk wakker gemaakt… Maar het is een heel gemeen idee dat manlief, dochter en zoontje nog heerlijk liggen te slapen en ik heel zachtjes moet doen.

En het gekke is als ik dat manlief vraag, lukt dat NOOIT he?!! Dan is het net of er een olifant door onze porseleinkast dendert. Alle kinderen wakker en dat word dat bij mij op bed gedropt want dan moet manlief snel!!

Maar mama lukt dat wel, alles sliep nog toen ik om 7 u richting de auto liep, bibberend van de kou met de ijskrabber in de hand. (ik vind dat mannenwerk! Ik ben daar veel te delicaat voor )J Ik ben het typje dat handschoenen aan doet in de auto. Ik wil stuurverwarming?! Waarom is dat er nog niet? Of is dat er wel? En waarom weet ik dat nog niet?

Weet je wat nog erger is? Mijn collega zegt dat het gaat sneeuwen vandaag… Ik hou NIET van sneeuw. Ook niet van skiën, snowboarden of schaatsen. Ik wil de zon!! Lekker half naakt buiten zijn en genieten van de lange dagen en vakanties.. Lekker naar Italië en genieten van eten… Ondertussen dwalen mijn gedachten alweer af naar onze eerste vakantie samen, heerlijk warm in Italië met alle liefde, passie erop en eraan…. Zucht!

Toch moet ik even medelijden hebben met mijn man. Ik had het koud vanochtend.. Maar hij moet er om 7:00 u af, 2 kinderen aankleden, eten geven en op de fiets naar school / gastouder brengen, daarna naar station en met de trein naar het werk... Het leven is zo oneerlijk voor een werkende vrouw, zegt ze met een big smile…

7 opmerkingen:

 1. Hahahaha, ik zit hier smakelijk te lachen om de laatste alinea.... Maar de rest van de tekst herken ik ook hoor, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overal is het hetzelfde he? Hahaha... Wij dragen samen ons gezin, met liefde en veel humor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn man moet altijd eerder op. Ik slaap rustig verder en hoor niets. Als ik eerder op moet staan, dan beklaagt hij zich dat ik het licht aandoe, kleren op het bed gooi, zucht en steun dat het zo vroeg is... Hahaha.

  Liefs,
  Yolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt van die hele leuke bontjes voor om je stuur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fienke en waar BV, dat zeker wat voor mij.. Zo'n fout bontje voor om het stuur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Brrrr, krijg nachtmerrie-achtige flashbacks hier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen