donderdag

Bh's

Wie heeft die dingen uitgevonden? Even googlen (wedden een man)…. Nee, toch een vrouw Mary Phelps Jacob en haar Franse dienstmeisje zijn de twee vrouwen die de bustehouder in 1907 hebben uitgevonden ‘. Waarom hebben ze dan niet dat ding flexibel gemaakt??

Toen ik vanochtend mijn BH aantrok, zou ik toch zweren dat ie te klein was??? En nee ik ben niet zwanger – omdat mijn jongste richting 2 gaat wil niet zeggen dat er nog meer gejongd word -  Misschien komt het wel omdat ik last heb van mijn periode. Oftewel mijn favoriete week van de maand, geen sex, man vind borsten geweldig en ik mag even uitrusten van manlief want hij weet dat hij lief moet zijn wil ik weer ‘gewillig’ zijn over een paar dagen…

Ik keek vanochtend naar beneden en zag toch echt zo’n randje erover uitpullen en nee ben ook niet aangekomen, tenminste dat zegt manlief ( of is dat omdat ie wat van me moet? ) Nee ik weet echt niet waarom. Ik geef de wasmachine de schuld!! Wat ik wel weet is dat dit niet sexy en comfortabel is. En ik de hele tijd naar mijn blouse kijken of er ‘niks’ te zien is.

Maar ach ik heb weer een reden om nieuwe BH’s te kopen en aan manlief te showen, als ie lief is deze week!

Aan de andere kant je zal maar in Somalië wonen….
In Somalië is het nu zelfs gevaarlijk om een beha te dragen. De borsten moeten van nature stevig zijn en als dit niet het geval is moeten ze hangen. Een beha dragen om de borsten steviger te maken is hier een taboe. Er is een speciaal kledingstuk ontwikkeld om te zien of de vrouwen een beha dragen of niet. Elke vrouw die een beha draagt moet in het openbaar met haar borsten schudden en krijgen met de zweep.

10 opmerkingen:

 1. Hoi
  ja die BH's zijn rare dingen en de fijnste zijn tot nu toe nog steeds de voedings BH's die ik nog draag wegens de BV.
  Ik heb pas mijn periode gehad voor het eerst in 23 maanden dus mij is behalve dat ik er last van had de grote nog niet op gevallen ja vandaag weer perode afgelopen productie opgeschroeft maar goed iedere vrouw is verschillend.
  En daar in soemalië mogen ze de cultuur eens bijstellen want ze leven in de middel eeuwen.. of hippie tijd.
  su6 met het kopen van de nieuwe BH's ;)
  Groetjes Famke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad.. En je ziet wel op net5 enzo van die 'sportbh's'achtige dingen.. Maar die zijn niet sexy :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bh's, ja die moeten goed zitten, anders heb je er de hele dag last van of zit je te checken.

  Dat laatste stukje over Somalië... ik heb het twee keer gelezen, of ik het wel goed las...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mogen dikke mannen in Somalië wel BH's dragen? Of moeten zij dan ook met hun borsten schudden?
  Nee . . . dat zie ik dan toch liever van een vrouw . . .

  devotion X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Puck ja erg he!

  @ Devotion met die mannen ik hanteer de zweep wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat stukje over Somalië....
  Daar schrik ik van.
  Je tekst begint zo onschuldig en dan dat laatste stuk...
  W.b. de bh: ik begin er liever niet over.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja ik ben vrijwillger bij VWN. Dus ik weet hoe gevoelig dat ligt! Maar soms moet het even "gezegd" worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat verschijnsel van bh's die opeens kleiner lijken te zijn.....vreselijk he. Of zo'n bh waar de beugel opeens uit piept, net zo'n piepklein puntje, maar een dat wel vréselijk irriteert!

  Wat betreft die Somaliërs, las al ooit een stuk over vrouwenbesnijdenis aldaar. Dat van die bh's wist ik niet, maar het is een zeer vrouwonvriendelijk land, dat is me wel duidelijk. BAH!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bh's zijn een kwelling....alleen al het kopen van 1...laat staan het dragen! Al de uren in pashokjes om precies de goeie te vinden...en dan een paar maanden later zit ie niet meer goed...ik heb altijd dat ze losser gaan zitten en zit het ook niet meer zo stevig allemaal ;)

  Somalie is een raar land...mijn ex is somalisch en na acht jaar samen geleefd te hebben, snap ik nog steeds geen hol van die cultuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee Somalie is zeker een raar land! De vluchtelingen daarweg zijn ook vaak diegene met de meeste angst voor nieuwe omgevingen!

  BeantwoordenVerwijderen