maandag

De notaris

Wat een ervaring zeg! Vrroeger heb ik wel stage gelopen bij een notaris maar om er dan zelf te zitten. Heel apart.

Voor de mensen die mij niet kennen, ik werk in een wereld met manvolk van 50 + met zeer veel kennis en wijsheid. Wat ik zeker als een voorrecht zie.. Maar wat mij ook wel wat stoffig maakt! Dus als er dan een man van middelbare leeftijd in een stoffig pak, bril en sigaren bij de hand achter een mahoniehouten tafel begint de praten. Is het net of de kerstman tegen mijn 6 jarige dochter praat en ben ik een en al oor.

Vooral mijn man (bijna) zit dat vol verbazing naar met te kijken dat er mannen zijn waar ik WEL naar luister. Schat ik luister ook wel naar jou, laat dat alleen niet merken want dan ga je naast je schoenen lopen!!

Na alle aktes en vragen zijn beantwoord, kwam dan eindelijk het "magische" moment, we kregen de sleutel van ons nieuwe paleisje! Helemaal happy zijn we nog even bij het huisje wezen kijken. En met het besef dat er nog veel moest gebeuren..  Gelukkig voetbalt manlief en heb ik broers en vaders en is het vanaf woensdag gekkenhuis in onze aanwinst!! Bier en Chinees zal wel niet aan te slepen zijn..

Dus wens me maar succes met al die mannen en mijn breekbare spullen.. (er zal vast leuk blogspul uit voort komen)

XoXo Chaotische nonsense....

8 opmerkingen:

 1. Gaaf moment is dat hé, als je die sleutel ontvangt. ik deed het ruim 2 jaar geleden, en dan helemaal alleen, man wat was ik nerveus en wat vond ik het een feest. :-)
  En dan nu inrichten en verhuizen?? Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben ik blij met je tekst . . . Eindelijk eens iemand die mij zeer veel wijsheid en kennis toeschrijft. Nee, ik ben niet de notaris, maar wel 50+.

  Veel plezier in jullie nieuwe woning en succes met verhuizen. En ojah, koop lijm voor de breekbare spulletjes, je kan nooit weten . . .

  devotion X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, die notarissen hebben een bepaald sfeertje... Hahaha.

  O, wat leuk een nieuw paleisje, lijk me zó heerlijk! Dat is een van mijn toekomstdromen weer naar de notaris om dan vevolgens de sleutel overhandigd te krijgen, lijkt me geweldig.

  Maar ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar alle avonturen met al die mannen in jullie paleisje!! Waarschijnlijk ook sloten koffie, limonade (ahum) en broodjes mèt, hahaha.

  Ieder geval veel plezier met alle klussen en verbouwingen en opbouwen van je paleisje... en natuurlijk ook de toef op de taart het inrichten... hm.... zálig... mijn ogen dicht en ik zie het zo voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend...... eindelijk de sleutel. Nu ga je eindelijk merken waarom je weken tussen de dozen hebt doorgebracht. Het mooie werk komt er nu aan en langzamerhand komt hier een einde aan.

  Succes!!! En zit met spanning te wachten op de blogverhalen van de verhuizing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thnxx Ladys en Devotion.. Heb vandaag paleisje al helemaal schoon gemaakt en manlief heeft 1 kamer al behang vrij..Dus druk aan de slag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! druk bezig lees ik in je reactie...Super spannend...en stressvol? Heel veel succes met het klussen en verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je huisje & veel succes met verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen