woensdag

Trouwen!!!

Het heeft me wat overredingskracht gekost, maar eindelijk we gaan trouwen (gilt het uit)!!!

Mijn meisjes fantasie / droom gaat dan eindelijk in vervuling.. Ik mag in een mooie jurk 'ja' zeggen tegen de liefde van mijn leven.

Na jaren fantaseren en dromen ben ik echt zo gelukkig... Na goed overleg (tja niet elke man is lenig genoeg om door zijn knieen te gaan) hebben we besloten om te gaan trouwen. Mijn "grote liefde" wist het zeker ( heeft even geduurd maar ja een mannen brein werkt wat langzamer :-)) met mij wil hij oud en verlept worden! En ik kan niet wachten... Het plaatje zit al jaren in mijn kop en nu mag ik het dan eindelijk gaan uitwerken (samen met manlief). Ik een mooie romeinse jurk in de tuin van een mooi landhuis... Zo romantisch en intiem mogelijk. Met mijn mooie dochter als bruidsmeisje en zoontjelief in het zelfde pak als papa..

En ik ben 1 van de gelukkige die 2 pappa's heeft die haar weg mogen geven. Luxe probleem is dat. Oke maar goed waar moet ik beginnen?? Ik deed gisteren een poging trouwjurken te bekijken op internet. Raad ik je dus ten strengste af, de lelijkste jurken worden je om de oren gegooid. Met als resultaat dat ik nog geen stap verder ben. Eerst maar eens beginnen met een datum lijkt me, tips??

En mijn favorietje vriendinnetje mag een 'vrijgezellen feestje' organiseren, ik houd mijn hart vast....

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd..............

  Alleen al de voorbereiding en vrijgezellen feestje is al super leuk, moet je na gaan als de dag er zelf is.

  Tip: Probeer zoveel mogelijk bewust de dag tot je te nemen en vooral genieten. Dat het echt in het teken van jullie twee (4) staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker een goeie tip! Lekker genieten met onze dierbaren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!!
  **heeft nu al medelijden met Prins Nonsense**
  Heerlijk naar de dag toeleven en genieten van de tijd die nog rest als 'vrijgezel'.
  En dan het vrijgezellenfeest . . .
  **hoopt dat Prins Nonsense op tijd nuchter is om "JA" te brullen op het juiste moment**

  Om lang van de voorpret te genieten, en om voldoende tijd te hebben om alles in orde te krijgen zodat de dag als een gesmeerde bliksem verloopt, is 20-12-2012 misschien wel een leuke datum.

  Welke datum jullie ook mogen kiezen . . . ik zal een fles wijn soldaat maken die dag!

  devotion X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Dat was het wachten wel waard lijkt me. Ik wens jullie heel veel plezier met de voorbereidingen. Maar ik ga ervan uit dat je ons hier op de hoogte zult houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens voor jou Heel veel Geluk toe op jou trouwdag toe.En dat juli met ze alle een heel gelukkig gezinnetje Mogen worden voor ever voor altijd.Hoop dat je geslaagd bent in jou trouwjurk.En dat juli onafscheidelijk de rest van juli leven een gelukkig gezinnetje mogen vormen.Alle geluk toe gewenst.Vriendelijke groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!!! Heel veel plezier met alle voorpret en voorbereidingen en geniet van alles... Ineens is het dé dag... we volgen natuurlijk heel graag elke stap naar de huwelijksdag... (hint, hint!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat vrijgezellenfeest gaat helemaal goed komen maak je daar maar niet druk om haha!! liefs m

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha niet druk over maken hahahhah zegt ze!

  BeantwoordenVerwijderen