zondag

Stappen..

Trouwen..Mijn hoofd en hart zit er natuurlijk vol mee. En mijn omgeving daardoor ook..

Nog geen week geleden samen besloten om te gaan trouwen, en ik heb de locatie al zo goed als geregeld, een datum en al 1 bruidsshow bekeken.. Goede score al he?!!

Maar goed we moeten het ook even over wat anders hebben. Weer zo'n feit waar ik met mijn neus werd opgedrukt dit weekend. Ik moet ophouden met stappen. Ik ben hier echt te oud voor! We begonnen in een nieuw cafeetje in het centrum en zoveel heb ik niet eens gedronken, zelf het aantal exen wat ik tegenkwam viel mee. Maar toen we iets over 02.00 u naar buiten gingen. In de wetenschap dat we vast nog wel ergens in kwamen.... Toen dat niet het geval was, was ik opgelucht hahah ik had gewoon zin een normaal gesprek i.p.v. dronken geile jongens om me heen.

Niet dat de avond daarna over was maar daarna begon het voor mij pas echt. Gezellig aan tafel kletsen onder het genot van een Roseetje en wat chippies...

Het besef dat ik ouder word is soms echt overweldigend.. Ik die vroeger wild was, gek deed en nergens omgaf is niet meer... Wellicht is het bijna tijd om mijn sexy kleren te verbranden. Neeeeee want het voordeel van ouder worden is, is dat de sex veel beter wordt ;-) Maar toch minder is meer word steeds belangrijker zucht.

Zit op de bank, leest een boek en drinkt thee..

3 opmerkingen:

 1. PROFICIAT met de verloving!!!!
  Voor mij zal het in september al (snelle rekensom) 14 jaar geleden zijn dat ik in het huwelijksbootje stapte ... spreek jij over je oud voelen, wacht maar tot je kan zeggen dat je al 14 jaar gehuwd bent ;o)
  Veel plezier met de voorbereidingen ... in mijn tijd *kuch kuch* ging je nog naar een bruidswinkel om een trouwkleed, internet was toen nog niet zo uitgebreid lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha zo oud ben je nog niet!! volgende keer meldt ik het wel wat eerder als we gaan stappen. dan kun je vast voorslapen ;P. Maar dit was voor de verandering ook heel gezellig! liefs m

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha.... Tis wat overdreven hahha, volgende keer andere stad.. Lijkt me leuker...

  BeantwoordenVerwijderen