maandag

Mannen en kinderen

Oftewel allemaal kinderen...

Ik sta er soms echt versteld van hoe mijn man met 2 kinderen het altijd voor elkaar krijg om het huis eruit te laten zien, als of er een "bom" is ontploft!!

Zondag na dat gestap wilde ik natuurlijk even uitslapen. En dat mag een mama toch wel eens?? Ik moet zeggen dat mijn schatje mij daar vaak mee verwend!! Mijn liefde kan namelijk niet echt uitslapen en is dus toch al wakker.. En het blijkt dat ik echt een slaapkop kan zijn.. Al moet ik zeggen dat ik daar niet echt tijd meer voor heb!

Maar goed zondag dus wel, dacht ik!! Rond 10 uur stonder er 2 kindjes aan mijn bed.... "mama"!! Gilde de jongste.. En meteen op bed klimmen die 2 donders... Nog geen 5 minuten later kwam manlief eraan.. Sorry schat was de 'was' even aan het ophangen en dat lukt niet samen met de kinderen. Hij nam met liefde de 2 donders weer mee naar beneden.. Nog geen half uur later stond mijn dochtertje aan mijn bed.. "Hoi mama" , zegt ze.. Zucht... Ik moest ook wel stiekum lachen er zijn bepaalde dingen die mijn mannetje nooit zou kunnen. Zachtjes doen (olifant in porselein kast) als de kindjes slapen en 2 kindjes en een huishouden runnen...

Na dat mijn dochter zich snel verveelde met een slapende mama (Ik was helaas al lang wakker), kwam na nog een 20 min manlief naar boven. "schat" vraagt hij, "kan je eraf komen"? "Waarom schat, het ligt zo lekker". Het lukt me niet om te afwassen met de 2 kids. Ze zoeken steeds ruzie en hangen aan mijn been... Stiekum lach ik! "Lieverd zeg ik, ze hebben niks voor niks 'Bumba' uitgevonden...

Na een half uurtje vond ik het zo stil, dat ik er maar eraf ben gegaan... Toen ik beneden kwam was er een bom ontploft!! Overal kleren, speelgoed en brood.Tussen al die rommel zaten 2 kindjes naar "Bumba" te kijken... En manlief..... Die lag te snurken op de bank!

Schatje...

12 opmerkingen:

 1. Dat werkt natuurlijk ook niet 3 kinderen alleen onder laten. Ontploffing gevaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha.. Klopt! Alleen soms geniet ik even van uitslapen. Daar heb ik het opruimen wel voor over!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, ja... mannen en kinderen en huishoudelijke klussen zijn niet zo'n goede combinatie... Maar ja een keertje uitslapen is ook wel héél lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahaha Schitterend ik zie het helemaal voor me zo ontploft hier ook geregeld het huis, ik vind het altijd zo verdacht als het zo stil is... mooi geschreven!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha,ze kunnen écht geen twee dingen tegelijk Prinses Nonsense;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nope... Al zijn ze wel zooo schattig (hij leest mee).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij moest werken dag ervoor toch late dienst vind je het gek dat ie ook moe is xD

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee dat vind ik niet gek... Dat vind ik lief!

  BeantwoordenVerwijderen