woensdag

Overstuur

Ik vind het verschrikkelijk, ben er overstuur van... Huil af en toe even.. En dan denk ik aan alle goede tijden die we samen hebben gehad.

Mijn uurtje om de aardappelen te schillen en het vlees te braden. Of om even een kop koffie te drinken. Dit allemaal onder het genot van de meest zoetsappige SOAP ever! Tja ook ik moet even emotioneel afscheid nemen van ATWT.. Huismuts die ik ben. Allemaal mijn moeders schuld die verslaving. Zelf als ik zap en ik kom The Bold tegen loer ik even..Allemaal omdat toen mijn moeder nog huismutserig was ze ook altijd keek. En nu? Nu kan ik niet meer zonder.

Meiden wat moet ik nu… Ahhh en zeg asjeblieft niet Dhr. Pil. Word niet goed van die man met zijn perfecte huwelijk. Ongeloofwaardig.. Ben blij dat ik af en toe even flink bonje kan maken, om het vervolgens goed te maken met….. Je weet wel (bloos)!

Ondertussen ben ik druk met het regelen van het trouwen… Manlief is aanwezig bij de verplichte afspraken maar de rest mag ik doen… Jippie!! We trouwen in een landhuis, dus locatie is bijna geregeld. Nu 5 kilo afvallen dan durf ik de jurken te gaan passen hahah.

Jullie tips voor het trouwen, waar ik rekening mee moet houden, aan denken of niet aandenken?

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig heb je een trouwerij te plannen, dan valt die leegt mee.

  Dat klinkt al mooi trouwen in een landhuis.

  Prachtig die foto met tekst onder de schoenzolen.

  Volgens mij gaat het helemaal goed komen en heb je weinig tips nodig. Je hebt er tenslotte al heel wat jaren over na kunnen denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die jaren nadenken is zeker gelukt. Maar tips om manlief mee te nemen in mijn plannen dan, hahaha?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was ik dus, lees bovenstaand bericht... Zit op werk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je vraagt (alsof) je man om raad en om die manier hem zo in je plannetjes mee te laten doen. Hij krijgt dan het idee misschien of het zijn idee was?

   Foei foei hihihihi op je werk??

   Verwijderen
 4. *Ik huil met je mee*

  Verschrikkelijk is het het! Langer dan 50 jaar is die soap op de buis en net nu we kijken gaat het er van af.
  De kids keken het ook en vinden het ook zoooo jammer.

  Gelukkig kan je je gedachten op de trouwerij zetten.

  BeantwoordenVerwijderen