donderdag

Verhuis perikelen deel 1

Ik denk dat er van dit onderwerp nog wel zo'n 10 delen komen.

Maar zoals het er nu voor staat, mag ik over exact 2 weken flink mijn handen in de verf  duwen.. En ik kan niet wachten om van onze nieuwe huis een paradijsje te maken. Ik heb alles al in mijn hoofd en ben al flink aan het shoppen (zolang manlief het niet merkt, kan ik rustig mijn gang gaan :-) Behang voor de kinderen heb ik al in huis.. Pip behang voor dochterlief en stoer houtprint voor zoontjelief! Allemaal de leuke kant van verhuizen "een nieuw begin".

Alleen dan dat oude huis..Ik weet niet precies hoe manlief het in gedachten heeft maar ik begin steeds meer dingen te 'missen'. Wil ik maandag pannenkoeken bakken, hebben we geen soeplepel (sleef ofzoiets) meer. Dan maar met een plastic bakje.. Wil ik de was doen, is mijn waszak weg,  Wil ik een wijntje inschenken, wijnglazen weg.. Alles verdwijnt beetje bij beetje want manlief is aan het inpakken.. En het is een lastig verhaal voor mij om hem aan het verstand te krijgen dat de peper en zout toch echt als laatste moet.. Bedoel we kunnen moeilijk op Mc Donalds en pizza leven??

Je kunt je dus voorstellen dat ik leef in een chaos op het moment. Verhuisdozen, plakband en merkstiften vliegen me om de oren... Ik word langzaam gek!! Nog 2 weken 11 nachten woensdag 1 februari 09.00 u hebben we de sleutel... Ik zeg dus de hele dag tegen mijzelf, rustig maar, rustig maar.... Pffff het komt allemaal weer goed.. Over een paar weken.

6 opmerkingen:

 1. het komt wel goed! nog effe doorzetten en misschien kan je die 'laatste spullen' zelf in een doos steken :o) dan weet je waar ze staan en manlief zal toch niets uit een doos in een andere doos gaan steken zeker hé???
  heb je zo een soort survivaldoos :oD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste loodjes wegen het zwaars. Kan me voorstellen dat je jezelf aan het oppeppen bent in je hoofd met rustig maar..... Tja mannen en inpakken, dat gaat niet samen, niet met een vakantie en al helemaal niet met een verhuizing. Maar wel goed dat hij het tenminste doet.

  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat hij dat doet, maar het is handiger als hij met de zolder of schuur begint, hahaha. Als laatste de keuken, badkamer en kledingkasten met spullen van dit seizoen.

  Leuk shoppen voor een nieuw huis, lijkt me ontzettend leuk om voor elke ruimte interieurplannen te maken... Maar de chaos is wel lastig... maar komt goed, nog 11 nachtjes slapen en de volgende stap, de sleutel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, Wat leuk dat je bij mij langs bent geweest. Net wat in jou blog zitten lezen. Wat weet je de dingen leuk te omschrijven! Ik ga zeker nog eens bij je langs, ik word volger!

  En verhuizen... ik zit goed, maar verhuizen binnenshuis dat vind ik heerlijk! Zijn nu aan het denken over nieuwe verfjes en behangetjes in de woonkamer...

  Liefs, M

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je man helpt in elk geval, dat is al heel wat. Maar om met peper en zout te beginnen is idd niet echt handig.
  Sterkte met de nare/chaos kant. En veel plezier met de opstart van het nieuwe begin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pffff vrijdag de sleutel!! Dus nog even doorzetten in mijn kale huis...

  BeantwoordenVerwijderen