maandag

Baaldag...

Ik heb echt een enorme baaldag....

Vanochtend gingen we in 'ondertrouw' en was manlief vergeten zijn getuigen om legitimatie te vragen... Zucht!! Reed ie 30 waar die 50 mocht en kwamen we te laat. Ik ruik een "ik ben in de val gelokt en wil hard weg rennen" houding ( Oke dat is echt fictie ) maar met wat omwegen heb ik hem toch in de burgerkamer gelokt :).

Dus dat was de quasi goede kant van vandaag.. De rest werd alleen maar erger.

Kreeg ik een boete in de bus van CJI (zo niet meer mijn vrienden) van € 41 omdat ik, let op he!! Welgeteld 6 kilometer te hard reed.. En nee dat was niet de enige die over mijn rug de kas wilden spekken...  Het nog erger! Kom ik Heerenveen om daar even naar de Action te gaan.. Je kent het wel veel voor weinig -shopaholic mood- loopt mijn zoontje (anderhalf) het ene moment nog voor mij om vervolgens het andere moment bij de speelgoed, achterover dubbel met zijn kont in een emmer sop te vallen?? Ik barst 'gelukkig' in lachen uit om vervolgend dat "jong" van 16 vriendelijk te verzoeken zijn sopjes buiten kinder bereik te zetten.

Ach hij kon er ook niks aan doen.

Maar zoontje lief daar in tegen presteerde het ook nog helemaal overstuur de winkel bij elkaar te huilen (wat logisch is, arme schat) zodat iedereen mee kon lachen. Oke toen was ik in wurg staten..

Maar nu komt het dan he!!

Kom ik buiten, ben welgeteld 5 minuten te laat bij de auto en heb ik een print van € 54 onder mijn raam. Ik zag der -parkeerwachter- nog lopen en ga hier maar even niet herhalen wat ik heb gezegd! Mevrouw was duidelijk niet gecharmeerd van mijn vloekpartijen, maar ik wil haar wel even bedanken. De ideale uitlaatklep.

Nu € 95 lichter....

5 opmerkingen:

 1. yup, dit heeft alle recht om onder de categorie baaldag te vallen!!! Eén positieve noot: morgen kan alleen maar beter zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sooooo!....Yep helemaal een baaldag... morgen een ander been nemen bij het uit bed stappen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. . . . en dan ook nog 2 x € 6,00 administratiekosten . . .

  Arme portemonnee . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfff alles komt dan in drievoud he... Ik rijd vanaf nu 75 km op de 80 weg.. Kijken waar meer ongelukken van komen. Pffff koppig!

  BeantwoordenVerwijderen