dinsdag

Net als in de film, ik wil het!

Ik weet nog heel goed hoe ik mijn vriendje leerde kennen. En voor mij is het 'net als in de film, ik wil het' scenario..

Het was zaterdag avond 20 maart 2009 en ik had zo zin om te stappen. Mijn beste vriendinnetje kon niet dus had ik een stapvriendinnetje in Zwolle opgebeld. Ik weet nog heel goed dat ze zei "in Zwolle zijn geen leuke jongens hoor". Vraag me nog steeds af in welke tent ze zich heeft verborgen al die tijd! Na flink bij haar op de kamer te hebben geborreld en het welbekende tut uurtje, gingen we vol goede moed de stad in!

De eerste kroeg die we binnen gingen was het meteen raak. De vierjaargetijden in Zwolle.. Mijn stapvriendinnetje en ik liepen eerst in een keer door naar het tiolet. Zal wel vrouwen iets zijn, eerst even checken of alles nog zit zoals het moet zitten. Halverwege echter voelde ik 2 donkerbruine puppy ogen branden op mijn euhmmm lijf / decolleté.. Cliché ik weet het... Maar toen ik in die ogen keek was ik verkocht (gelukkig leest vriendlief mijn blog niet vaak, anders loopt hij helemaal naast zijn schoenen). Na de check- up in het toilet liep ik naar de bar om te bestellen en toen ik mij omdraaide stond mijn stapvriendinnetje met hem te praten. Chips dacht ik - niet letterlijk dat woord maar goed - en al gauw kwam er een vriend van hem naar mij toe.. Iets te  macho en heeft geen bruine ogen. Wel een leuke glimlach, maar nee ik wil die andere!!

Een half uurtje en wat versier zinnen verder, vroeg ik aan mijn stapvriendinnetje "ruilen"?" Graag zei ze.. En zo gebeurde het dat ik de hele avond mijn best heb moeten doen om mijn vriend te versieren, die dat gewoon weg niet door had.

Na flink wat uurtjes en wijntjes verder had meneer nog niks door. En ondertussen ging mijn stapvriendinnetje naar huis met Mister Macho. Weg slaapplek... Het was echt nu of nooit en aangezien de drank zijn werk had gedaan, trok ik puppy eyes aan zijn riem en schreeuwde (muziek was wat hard) "Hallo, ben je aan het versieren hoor!!" Euhhh was het... Vervolgens pakt puppy eyes mijn hand en neemt me mee naar de eerste beste louche tent om daar vervolgens te zoenen, nog meer cliché ik weet het..

Om een lang verhaal kort te maken, ben blijven slapen en nooit weer weg gegaan.. Nu 3 jaar , en 1 kind verder gaan we trouwen, apart zeg hoe het leven kan lopen.....


Wie wil het script gebruiken voor in de film? Ik heb altijd al een keer actrice willen zijn :)

4 opmerkingen:

 1. Je kleine zusje.17 april 2012 om 10:09

  ik vind jullie lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wie zijn ook heuuuuul lief!! Mams al thuis?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, prachtverhaal... enneh... je stapvriendinnetje???

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is geindigd met de vriend van mijn vriend, dat bleef bij een nacht... :)

   Verwijderen